top of page

Författarskap

Ända sedan jag var liten har jag tyckt om att fantisera ihop berättelser - först i huvudet, sedan på papper. När jag fyllde 15 skrev jag mitt första bokmanus och debuterade nästföljande år på Bonniers med deckaren Döden lurar, lura döden. Har förstått att jag än idag har rekordet för yngsta deckarförfattaren i Sverige.  

 

Från deckargenren övergick jag till att skriva ungdomsböcker och sedan blev det magisk realism med två trilogier:  Svarta katten och Dimmornas Folk samt bronsåldersromanen Kvinnan i Klippan. 

14 böcker har jag fått utgivna, flera av dem i olika länder. Jag har varit på bok-och signeringsturnéer och fått träffa underbara läsare. 

2017 prövade jag på att skriva en pjäs för scen Kaprifoler doftar endast på kvällen. Pjäsen hade premiär sommaren 2018 i England med tre dagars gästspel i Göteborg. Pjäs nummer två Den sista gudinnan  hade premiär i England 9/8 2019 och kommer att ha premiär på Såstaholm, Täby 31/10 med svenska skådespelare.

För mer information, klicka här.

Maria Fahl Vikander & Kjell-Åke Rinnarv i "Den sista gudinnan".

Manus: Annika Banfield

Regi: Isabel Lagos

IMG_1703.jpeg

UGL

Försvarets ledarskapskurs som passar alla nyckelpersoner på arbetsplatsen. Jag är sedan 25 år arrangör och handledarexaminator.

Föreläsningar

Vi erbjuder interna utbildningar eller föreläsningar inom ledarskap, teamutbildning, konflikthantering mm 

SDI

Ett utmärkt sätt att kartlägga såväl teamets som individernas styrkor för att få ökad förståelse för utveckling och ledarskap

Författarskap

Romaner, noveller och teaterpjäser - jag har skrivit i hela mitt liv och utbudet är brett. 

bottom of page