Kursställen

bjorkhaga

BJÖRKHAGA HOTELL, MULLSJÖ
www.hotellbjorkhaga.se

Björkhaga Hotell ligger mitt inne i Mullsjö, 16 mil från Göteborg och 3 mil från Jönköping. Trots att Mullsjö är en tätort är det bara några minuter till natursköna slingor. Hotellet har funnits sedan 1908 och har under det senaste året får en rejäl uppfräschning. Rummen är bekväma med alla standard man kan önska sig. Och utanför hotellet finns en bubbelpool, där våra kursdeltagare brukar njuta efter en lång dag i kurssalen.

hakefjorden

HAKEFJORDENS KONFERENSHOTELL, JÖRLANDA
www.hakefjorden.nu

Hakefjordens hotell ligger c:a 3,6 mil norr om Göteborg, ett litet och mycket hemtrevligt hotell som bevarats i familjen. Det märks! Här känner man sig genast hemma. Eftersom hotellet är så litet är vi inte så sällan de enda gästerna och det skapar en alldeles speciell gemenskap. Maten på Hakefjorden måste upplevas! Och den fantastiska utsikten från matsalen gör inte den kulinariska upplevelsen sämre. Ett enkelt ställe med ett stort och varmt hjärta.

kullagarden

KULLAGÅRDENS WÄRDSHUS, KULLABERG
www.kullagardenswardshus.se

I naturreservatet Kullaberg ligger det lilla värdshuset Kullagården som även inhyser en golfklubb.
Närmaste samhälle heter Mölle och därifrån är det inte långt till Höganäs. Naturen är fantastisk och bär på många gamla sägner t ex om Kullamannen. Mölle fyr är fortfarande i bruk. På värdshuset är vi ensamma när vi har UGL och trivselfaktorn blir därför hög. En trevlig och familjär inkvartering i en miljö som ger näring både för kropp och själ.