Föreläsningar

topp_föreläsningarEn föreläsning är ett utmärkt sätt att inspirera och informera.

Jag föreläser om ledarskap, personlig utveckling, teambuilding, kommunikation och konflikthantering.

Fem personer eller femhundra? Spelar ingen roll. Varje framträdande skräddarsys enligt kundens önskemål!

Om möjlighet finns kombinerar jag gärna föreläsningen med enklare gruppuppgifter och diskussioner.

Mitt motto är att en föreläsning ska vara informativ med bra verktyg som åhörarna kan ta med sig hem och omsätta i praktiken. Den ska beröra på ett personligt sätt och den ska definitivt vara rolig och lättsam!

Jag använder mig aldrig av overhead eller bildspel. Jag gör hellre föreläsningen levande genom att rita medan jag pratar – och genom att använda mitt kroppsspråk.

Det är kanske just därför publiken ofta säger att ”de blivit så glada och inspirerade.”

Som estradör har jag framträtt i snart tio år över hela Sverige. Jag arbetar bl a för Talarforum, Lära för Livet, Mace Speakers och Fortbildarna. Under 2003 genomförde jag tillsammans med Claes Malmberg en större turné med den uppskattade föreläsningen ”Livsenergi”, arrangerad av Lära för Livet. 2007 meddelade Talarforum att jag tillhörde de mest bokade talarna i Sverige.

Jag har även haft förmånen att få föreläsa i London och i Budapest. Engelska språket kommer naturligt för mig efter tio år i England och jag gör gärna framträdanden på engelska.

Planerar du en kick-off? Kanske ett frukostmöte eller en kul dag för medarbetarna? Hör gärna av dig så kan vi diskutera vilka möjligheter som finns